top of page

Rosalinda de Haan

Rosalinda is specialist in Pubercoaching, met veel ervaring als studiecoach en bijlesdocent. Tevens is zij werkzaam als Felxdocent en verzorgd zij individuele (bij)les voor leerlingen met een extra ondersteuningsvraag.

Rosalinda heeft ruim 20 jaar ervaring in het VO-onderwijs en heeft o.a. 8 jaar op het Mendelcollege te Haarlem gewerkt als vakleerkracht Engels. In 2014 besloot Rosalinda de opleiding tot Pubercoach te volgen zodat zij nog meer verbinding kon maken met jongeren die extra ondersteuning nodig hebben. 
Rosalinda is een zeer betrokken en ervaren coach, oplossingsgericht, met duidelijke doelstellingen. Hierbij kijkt zij samen met de jongere (en ouders/verzorgers) naar hetgeen het kind wél kan, werkt aan zelfvertrouwen en geeft een duwtje in de rug om gestelde doelen te behalen.
Rosalinda vertelt: 'Wanneer je in een fase van je leven zit waarbij je vastloopt, twijfelt of je afvraagt wie je nu eigenlijk bent, is het fijn om een maatje te hebben en samen te werken aan zelfvertrouwen en je wensen en doelen helder te krijgen zodat je zelfstandig verder kunt. 

Rosalinda kijkt naar de persoonlijke kracht van het kind en leert de jongere deze talenten te h(er)kennen, verder te ontwikkelen en in te zetten op gewenste momenten zodat het kind vertrouwen krijgt bij het maken van een toets, een presentatie of misschien wel bij het voeren van een sollicitatiegesprek. 

Benieuwd wat Kennemer Kids voor jouw kind kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

bottom of page