top of page

Jeroen Spier 


Jeroen werkt als leerkracht op een basisschool in Haarlem. Met veel positiviteit en
enthousiasme stimuleert hij de jongeren om zichzelf te ontwikkelen. Veiligheid en
vertrouwen staan hoog in het vaandel. Zo werkt hij aan een stabiele relatie.

Jeroen vertelt: “Ik coach de jongeren op hun gedrag, binnen duidelijke kaders. Ik geef ze ruimte om fouten te maken en daarvan te leren.”


Zijn doel is om de jongeren met een glimlach te laten komen omdat ze er zin in hebben en met een lach naar huis te laten gaan, omdat ze het leuk hebben gehad.

 

“Ik zorg dat ik een plek creëer waar kinderen zich gezien en gehoord voelen, zichzelf durven zijn en zo tot ontwikkeling kunnen komen, op welk vlak dan ook.”


In zijn vrije tijd is Jeroen veel met sport bezig. Naast 3x in de week trainen en spelen in de selectie bij korfbalclub Haarlem, loopt hij regelmatig hard en ontspant hij tijdens een rondje golf. “Bewegen zorgt voor een frisse kop, het is voor mij echt een uitlaatklep.”


Toen Kennemer Kids op zijn pad kwam wist hij direct dat dit een mooie uitdaging zou zijn om het coachen en sporten te combineren. Bewegen zorgt voor interactie, het sociale aspect is erg belangrijk. “Ik hoop dan ook een fijne plek te kunnen bieden aan de jongeren bij Kennemer Kids, natuurlijk met een gezonde dosis humor!”

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page