top of page

Loekie Verzijlbergen 


Loekie Verzijlbergen werkt als leerkracht op een basisschool in Haarlem en is daarnaast werkzaam bij Kennemer Kids.
Loekie werkt als Coach op de Dagklas (maandag) en coacht daarbij jongeren individueel. Loekie werkt al bijna 20 jaar in het basisonderwijs en heeft daar heel veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen (en hun ouders). Haar belangrijkste overtuiging is dat je eerst
lekker in je vel moet zitten om überhaupt tot leren te kunnen komen.
Loekie heeft de afgelopen jaren de kinderen zien veranderen. De druk neemt toe; niet alleen van school en thuis, maar ook door social media zoals TikTok. Kinderen groeien steeds sneller op en het is niet altijd makkelijk om dat bij te benen. 

 

Loekie vertelt: “Dagelijks kijk ik opnieuw naar wat een jongere nodig heeft en daar stem ik mijn handelen zorgvuldig op af.”


Tijdens de opleiding tot kindercoach ging Loekie terug naar haar eigen kern. Hier ontdekte zij dat het fijn is om stil te staan bij wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en vervolgens naar hoe je verder wil gaan. Loekie gelooft in het maken van eigen keuzes, iedere dag weer opnieuw.


“Ik denk dat het nodig is te kijken naar wat je wel kunt en minder naar wat je nog niet kunt. Door stil te staan bij je kwaliteiten kun je keuzes maken die het best bij je passen.” “Ik ga graag op een ongedwongen manier in gesprek met jongeren. We kijken waar de kansen liggen en ik motiveer hen bij zichzelf te blijven en keuzes te maken waar ze gelukkig van kunnen worden. Want
dat blijft naar mijn idee de essentie en het belangrijkst in het leven.”

Ben je opzoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Loekie.jpg
bottom of page